Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кабичівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04336300) був реорганізований і увійшов до складу Марківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути

Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути

rnrn

Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

rnrn

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, визначено мету: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути».  Онлайн-платформа з цифрової грамотності наразі доступна в мережі «Інтернет» за посиланням: osvita.diia.gov.ua/.

rnrn

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом - освітні серіали.

rnrn

Вже найближчим часом на цій платформі будуть доступні три освітні серіали: базовий серіал із цифрової грамотності, цифрова грамотність для вчителів і освітній серіал для батьків «Онлайн-безпека для дітей». Протягом 2020 року на онлайн-платформі з’являтимуться нові освітні серіали.

rnrn

Мінцифра також планує забезпечити можливість проходження навчання на онлайн-платформі у 6000 комп’ютеризованих бібліотеках України.

rnrn

Наразі, на платформі доступний новий онлайн-курс «СOVID – 19»: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень»

rnrn

(https://osvita.diia.gov.ua/courses/covidl9-ventilator).

rnrn

Оглядовий серіал складається з трьох серій у форматі міні-інтерв’ю. Мета серіалу - розповісти як працюють апарати штучної вентиляції легень, як для лікарів, так і для пацієнтів.

rnrn

Отже, перша в історії України програма розвитку цифрових навичок громадян стартувала!

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *