Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кабичівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04336300) був реорганізований і увійшов до складу Марківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Увага! Погіршення погодних умов!

Увага! Погіршення погодних умов! Попередження про небезпечні метеорологічні явища 1 рівня небезпечності (НМЯ І) по Луганській області.

rnrn

За інформацією Луганського обласного центру гідрометеорології у зв'язку з переміщенням активного західного циклону у період 5-6 лютого 2020 року на території Луганської області очікується ускладнення погодних умов: значний, місцями сильний сніг та мокрий сніг, місцями хуртовини, налипання мокрого снігу, пориви південно-східного вітру 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 15-20 см, зниження температури вночі 6лютого до 5 градусів морозу, з подальшим зниженням температури повітря до 8-13 морозу.

rnrn

Ускладнення погодних умов відповідає 2 рівню небезпечності (помаранчевий). такі погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі до порушення та припинення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.

rnrn

« повернутися до списку новин

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *